lördag 22 september 2012

Hos Mormor :-)

Idag har Sonja varit och underhållit sin mormor medan jag och min bror inhandlade en bil åt oss. Vi har därför inte hållt räkningen på antalet anfall idag, men det har inte varit en himla massa iaf..

Mormor var hemskt glad över besöket, hon har mest träffat Sonja när hon har varit sämre. Hon bor i närheten av Lund där ju vårt regionsjukhus ligger. Så vi var där när vi gjorde MR'en (med tillhörande sövning) och då gick hon på keppra med sina hemska biverkningar. Sist vi var nere var ju då hon fick midazolaminfusion och hon var alldeles hög av alla mediciner. Nu har hon gått från i snitt 20 anfall/timme till 20 anfall/dag. Även om hon är trött och sover mycket är det full fart när hon är vaken. Hon avbryts inte i sin utforskning av alla dessa anfall. Det kändes som om mormor var lite lättad när vi åkte därifrån :-)

Bilen var fin men lite att göra på den. Vi har köpt en Seat Alhambra för 7 personer. Inte för att vi hade tänkt bli fler utan för att få lite större bil helt enkelt. Man kan ju möblera sätena lite hur man vill. Den är kvar nere hos mamma för "vi" behöver byta tändspolar och tändstift på den. De är beställda och tanken är att "vi" sätter dit dem på fredag när vi är på åb i Lund, och kör sedan bilen hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar