tisdag 16 oktober 2012

Fullbokad :-)

Lite bättre är det allt, i fredags höjde vi Lamotrigin igen och hon har nog ungefär lika många anfall, skillnaden är dock att de är betydligt mildare. Man ser mest att hon flackar med blicken, hon slår sällan huvudet i något. Ibland är hon "bara" okontaktbar några sekunder. Vi har telefontid till Johan Lundgren den 31/10 och då får vi nog besked om när ketogen kost ska sättas in.

Ja, den 31/10 ja. Undrar hur man kan lyckas få precis allt bokat den dagen :-P Vi fick telefontid både till Johan och Mia, BVC med vaccination och sjukgymnast :-) Sjukgymnast och Mia är ombokade, Mia vill ändå prata med mig efter jag har pratat med Johan, så jag har telefontid till henne den 1/11 istället.

Med gåstolen går det förresten jättebra, det märks att hon har blivit betydligt stadigare redan efter några dagar. Kryper gör hon också väldigt bra, märks att hon har blivit starkare över höftpartiet :-)

Om en vecka åker jag till Kroatien Fife World Show! Ska bli skönt att komma hemifrån och bort från sjukdomen lite. Magnus är ju fortfarande hemma med Sonja och Mattis går morfars tider på dagis, vilket betyder att han få gå de tider som han egentligen skulle ha gått. Det har ju blivit lite mindre nu Sonja inte har kunnat börja än. Som planeringen ser ut just nu så ska hon börja efter jul om allt går bra med kost osv..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar