onsdag 31 oktober 2012

Bvc och telefontid

Just nu händer inte så mycket, anfallsbilden är densamma, lika många fast mildare :-)

Idag var vi på bvc där jag fick uppdatera läkaren om typ hela sjukdomsförloppet, sist vi var där för läkarkontroll var när hon var ett år och det var ju innan allt detta... Hursomhelst så var allt annat ok. Hjärtat lät bra, hon hade växt en hel del på längden och lagom mycket i vikten. Sen fick hon en vaccinspruta som hon inte sa ett ljud om, hon börjar väl bli van :-/ Läkaren höll på att glömma plåstret för han blev så förvånad att hon inte sa nåt :-P

Sen hade jag telefontid till hennes läkare Johan Lundgren för lite rapportering och medicinjustering. Lamotrigin ska höjas till 10mg morgon och kväll. Den ska vi sen dubbla om 14 dagar. Sen ville vi gärna testa att ta bort nitrazepam på kvällen för Magnus missade den en kväll och just den natten sov hon mycket bättre än hon brukar :-)

Ja just det! Vi har fått tid för start av ketogen kost, måndagen den 19/11 läggs vi in och förväntas kunna gå hem på fredagen. Skulle hon mot förmodan ha blivit anfallsfri till dess får vi tänka om men då blir den 19/11 återbesök istället :-)

Imorgon har jag telefontid till vår läkare Mia i Karlskrona för rapportering, måste komma ihåg att be henne om intyg för allvarligt sjukt barn, det vi har tar slut idag..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar